Friday, March 4, 2011

kalau u buatlah...

aku dah ada plan utk suami aku weekend ni...

patut benda tu dia buat utk aku last week..tp dia alasan kukuh utk tak nak buat...so aku redha ajelah..

tapi minggu dia, setakat hari ni, dia takde alasan lagi...

kalau dia buat apa yg aku nak, aku akan buat sesuatu yg special utk dia...

hah!hah!hah!....aku nak buat.....

....


....


.....


....

nasi mendi arab dan grill chicken...

rajin aku menapak ke alamanda, beli barang time lunch tadi...

tapi kalau dia tak buat...

aku buat ni...


....


....


...


....


....


buat bodoh....waaaa!!!!!

4 comments:

Anonymous said...

boleh pulak cam gitu.... haaaahhahah

Uncle Lee said...

Hi Marie, "Arab chicken grill"? For a moment I thought you going to wear baju macham tu Arab belly dancers with those tiny finger bells going, 'keching...keching, keching' as you shake and gyrate and wink, wink at hubby.
Arhaaaa ha ha ha.

Rupa nya pulak....'buat bodoh'? Ha ha. You are hilarious! Betul suspense ni la!
Like my contractor used to tell me, "I not be knowing".

Have a pleasant weekend, but ahemmm, good idea do a belly dance, never can tell it'll make the kettle boil, *wink*. Bulan pun naik siang, 2 moons! Wheeeeeee! Have fun.
ha ha ha.
Lee.

marie said...

Lee..kalau nak belly dancing tu, kena go down '20 stairs' lah...kalau tak, bukan my hubby wink!wink!...dia wonk!wonk! lari nyorok bawah katil lah...

tapi dia buat dah yg dia janji..so nasi arab pun dah selamat solosai dalam perut

marie said...

Anony....buat bodoh tu paling senang nak buatlah...dia buat bodoh, I pun buat bodoh..bagus tau..sebab tak gaduh punya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...