Friday, March 25, 2011

Keputusan itu...

hari itu kan aku cite kisah exam anak-anak aku kan...

so far dah tau keputusan 4 kertas...

Johan dpt 2A (BM, Matematik) dan 2B (P.Islam, English)..tinggal subjek Sains aje tak dpt paper lagi..

Adam pulak...sebab kes dlm kisah adam tu...maka keputusan dia 1A (matematik), 3B (BM, English, P.Islam)...

tapi yg haru ye..semalam dah tau dpt no. berapa dlm kelas...

Johan dpt no. 5...tahniahlah utk dia..kena usaha lagi tu..

yg Adam dpt nombor.......

tak cukup jari tangan ni nak kira...kena tambah jari kaki...

...


...



...



...



...


....


no. 20...dr 40 orang students...(pengsan aku jap...)

tapi nak marah pun, tambah stress dia aje kan...

yg pasti..dia termenung lagi.....dan lagi....

ni kalau kena turun kelas ni, tak satu kelas dgn abang dia..lagi huru-haralah aku rasa..

2 comments:

pizli said...

Hehe, saya rasa zaman sekarang kita dah tau tak payah pressure anak-anak, tapi kalau anak-anak sendiri yang rasa pressure dan sedih bila result tak ok baguslah. Tapi janganla sedih teruk2 pulak hehe..

marie said...

pizli..saya ni, as long as tengok dia masih makan selera aje tu..kira ok lah tu...tapi lepas ni, mmg kena kurangkan sikit time game dia..

tapi takpelah, ni first exam dia, mmg dia tak study pun...harap2 lepas ni, dia rajin lah study...Adam ni dia lebih pada arts rasanye sbb kalau bab mengkaler..memang lebih bagus dari Johan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...